SOLAR SOIREE * JOHANNES SIEMANN in CONCERT!
27 JANUARI 2018 op DE WEEGBREE

Solar Soiree zijn intieme concerten op groene en inspirerende locaties. Solar Soiree is een samenwerking van ícaro en Ecomanus. De concerten worden volledig gepowered door AuRoRa, onze mobiele zonne-generator, de nieuwste creatie van Ecomanus!

Voor onze derde Solar Soiree tournee komt Johannes Siemann ons verrassen met zijn inspirerende troubadour muziek. Het concert vindt voor deze winter editie ** BINNEN ** plaats binnen in de knusse ruimte van permacultuur-leefgemeenschap De Weegbree (nabij Mechelen). Tijdens deze avond worden er warme dranken geserveerd: warm appelsap en gluhwein. Van harte welkom!

18342794_10211692818408911_2066689490233250772_n

★ JOHANNES SIEMANN (Barba Rossa)

Johanness Siemann is een all-round-talent: van muziek maken tot hout bewerken, van clownerie voor kids tot gevaarlijke vuurshows. Hij doet het allemaal EN neemt je helemaal mee in een wereld van magie en verwondering.

Hij zal voor ons een exclusief concert geven. Wordt betoverd door zijn prettige energie, lach met zijn grappige teksten en laat je wegdrijven in zijn gepassioneerd gitaarspel. Tijdens dit concert vragen we om niet te praten – zodat Johannes in direct contact met het publiek zijn verhalen kan zingen.

Droom alvast heerlijk weg: www.soundcloud.com/johannes-siemann.

★ SOLAR ENERGY ★

Met AuRoRa, de mobiele zonne remorque wordt dit concert volledig gevoed door zonne-energie. Fluisterstil en vol van zon versterkt AuRoRa de hemelse klanken van dit intieme concert.

★ PROGRAMMA ★

19u30: Welkom
20u: Concert met Johaness Siemann

★ PRAKTISCH ★

27 JANUARI 2018 – De Weegbree – Hoogstraat 64 – 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Inkom: sliding scale 10-15 euro (inschrijven niet nodig!)

★ ORGANISATIE ★
Dit concert is een samenwerking van:
* De Weegbree – www.deweegbree.be
* ícaro – www.carolinesjegers.com
* Ecomanus – www.ecomanus.be