mantravatar

Voor allen die zich wensen te verbinden als kanaal via zang en expressie: wees welkom ! Koert initieert krachtige gechannelde monastische mantra’s en heartsongs uit diverse culturen. Samen manifesteren we deze rakende éénheidsenergie geleid door spirit.
Koert ervaarde deze diepe frequenties in lichtcentra in Latijns-Amerika als een vorm van planetaire service. Met dit zangevent dienen wij ook dit hogere doel.
Zangervaring is absoluut niet nodig. De ervaring toont wel dat deze sessies je diep kunnen raken omdat we samen een kanaal van energie openen. Laat je gewoon mee stromen met de groepsenergie.

reacties:
Mijn eerste ervaring met Mantravatar was meteen diep rakend, wat ik na de workshop ook weerspiegeld zag in de met licht vervulde ogen van de andere deelnemers. De natuurlijke wijze waarop Koert ons meenam in de helende stroom van mantra’s was verwonderlijk krachtig. Er ontstond een dragend veld waarin wat vastzat welkom was, zich opende en plaats maakte voor stromend Licht. Ik ben Koert erg dankbaar voor deze gezongen bevrijdende reis doorheen mezelf, in verbinding met de groep en het universum. Licht, helderheid en zindering is wat nu nog steeds aanwezig is

KOERT is een medium, lichtdrager,passionele wereldreiziger, troubadour, energetische bodyworker en manusje van alles. Dit krijgt vorm in zangcirkels, ceremonies, privé- en groepsessies en in dagelijks vrijwilligerswerk. Vanuit echt aanwezig Zijn is hij een inspirerende energie die jouw vuur helpt aanwakkeren met zijn spontane, speelse en authentieke creativiteit.

Vrije bijdrage ( Richtprijs: €15,00)

Woensdag 7 oktober: 20-22u
De Weegbree, Hoogstraat 64, OLV-Waver
wegbeschrijving zie: http://deweegbree.be/