boventoon

Boventoonzang is het zingen van twee frequenties tegelijkertijd. Deze oeroude techniek wordt traditioneel op verschillende manieren toegepast in Mongolië, Siberië, Tibet en Zuid-Afrika. Recent wordt het ook gebruikt in het westen, voornamelijk voor ‘helende’ doeleinden. Boventoonzang is een prachtig middel om muziek te maken en is tevens een heel magisch en krachtig middel om onszelf in balans te zingen. Door twee tonen tegelijkertijd te zingen verenigen we hoog en laag, mannelijk en vrouwelijk. Zo ervaren we Eenheid, verbondenheid met de Schepping.

In deze cursus wordt er 1 boventoon techniek aangeleerd en ervaren we diepgaand de helende werking die het op ons uitoefent. Ook werken we aan het bewustzijn van – het leren luisteren naar – boventonen in klanken. Na deze workshop ben je in staat boventonen te zingen en hier zelf verder mee aan de slag te gaan. Deze cursus schenkt je evenals de basiskennis van ‘soundhealing’.

Bekijk hier een filmpje met boventoonzang en sitar:https://www.youtube.com/watch?v=JYRs8X6yIV0

Praktisch:
– Meebrengen: Pen en papier, lunch en je stem
– Water en thee is voorzien
– Prijs: €75
– Gelieve op voorhand in te schrijven! … via http://www.suryasoundhealing.be/#!boventoonzang/c1njn
– Inschrijving is compleet na het storten van het volledige bedrag op rekeningnr BE93 7370 4138 2667 op naam van Surya VOF