22308921_366679817100427_8631166015142136733_n

Aard, flow, adem en transformeer in een sjamanistische dansreis door de elementen aarde, water, vuur, lucht en ether, op de eclectische beats van DJ Neo-Rej. Deze dynamische meditaties zijn een diepe reis in je eigen lichaam en DNA.
We treden in de voetstappen (of voetstompen) van eeuwenoude culturen, om meer bewust te worden van ons eigen leven. We dansen ons in extase en schudden oude gedachtepatronen, paradigma’s en conditionering van ons af. We worden bewust van onze ademhaling, vinden levenslust en rust, en openen ons hart zodat we in diep contact kunnen komen met onszelf en anderen.
Danservaring is niet nodig. Iedereen die bewogen wil worden is welkom!

PRAKTISCH

– Datum: zondag 19 november van 15u tot 17u30
– Locatie: De Weegbree, Hoogstraat 64, 2861 O.L.V.-Waver
http://deweegbree.be/wegbeschrijving/
– Schrijf je in door een mailtje te sturen naar 5elementsdancejourney@gmail.com
– Donatie van 15 euro (richtprijs) is welkom
– Draag losse kledij en breng voldoende drinkwater mee.
– In deze dansmeditatie gaan we voorbij het woord en het denken, naar het voelen. Gelieve niet te praten vanaf je de dansvloer betreedt.
– Kom stipt, zodat we samen de cirkel kunnen openen en sluiten.
– Dit is een alcohol- en drugsvrij evenement. Wij gaan voor de ‘natural high’

OVER ONS
Lene Van Steenwinkel (facilitator) – Lene is een sociaal werker die zich specialiseerde in muzische expressie en community art. In 2016-2017 reisde ze de wereld rond om de helende kracht van dans in verschillende culturen te ervaren. Ze danste zich in trance gedurende dagenlange rituelen van tribes in Vanuatu en ontving les van grote meesters in Butoh (Japan), Dances of Universal Peace (sufidans), Haka (Nieuw-Zeeland) en Kecak (Bali). Ze volgde de 5elements Activation™ Facilitator Training bij sjamanka Malaika en opleidingen in Tantra (Agama), Trauma Release, Vipassana, Authentic Movement (Agape), Dansanimator (Jan Mertens), Hedendaagse Dans (De Ingang), Acrodans (Circusplaneet) en Dansexpressie (Katrijn De Steur).

DJ Neo-Rej (Jeroen Goddemaer) – Jeroen verzamelt muziek sinds zijn 8 jaar, toen nog op cassettes. Geen enkel genre is hem vreemd: In de jaren ’90 luisterde hij naar Grungerock en ging dansen op Raveparty’s, is begonnen als Balkan DJ op een trouw, schuimde de donkere kroegen rond Sint-Jacobs en de Gentse Feesten af met een mix van volksdans en elektronische muziek, verzamelt sinds kort terug vinyl platen en mixt hij Jazz, Trip Hop en IDM en laatst was hij op een Psychedelic festival in Hongarije gespot met een Ambient-Tribal set. Hij streeft ernaar om zijn publiek zowel letterlijk als figuurlijk uit hun hokjes te schudden en mee te nemen op een avontuurlijke reis.