Free Spirit Macrame Jewelry Flow * Workshop

Oorspronkelijk is dit begonnen als ‘dag’workshop, maar de ervaring heeft geleerd dat de technieken beter ‘blijven hangen’ als er wat tijd tussenzit, je thuis eventueel wat kan oefenen en misschien daardoor merkt waar je steeds op vastloopt, en we daar samen in de volgende sessie op kunnen focussen.

Nu is het dus een reeks geworden van 3 namiddagen gezellig samenzijn en knopen tot we fantastische juwelen hebben en een rustige geest, want dat is één van de (positieve) neveneffecten. Verder zijn er zeker geen nadelige bijwerkingen bekend ; ))

We beginnen samen met dikker touw om de basistechnieken onder de knie te krijgen, en we kiezen onze draadkleuren alsook de crystals die ons raken (ik werk daarin intuïtief, in die zin dat ik geloof dat de juiste steen jou kiest, maar er zijn ook boeken, als je de betekenis graag opzoekt van bepaalde stenen).

De eerste namiddag beginnen we ook al met de dunnere koordjes (gewaxte nylon) en de stenen die we hebben gekozen.

Afhankelijk van hoe snel je ermee weg bent, kan je nog aan oorbellen of een enkelbandje werken, in de daaropvolgende namiddagen, aan materiaal zal het zeker niet ontbreken!!

Na afloop ga je helemaal ZEN naar huis met een uniek en bijzonder juweel dat jouw licht nog meer laat stralen en je energie ondersteunt.

WHEN :
Reeks 1 : 16 en 30 maart 2018 en 20 april 2018 van 13u-17u

Locatie : De Weegbree VZW , Hoogstraat, Sint Katelijne Waver

Bijdrage : €140 – €180 pp (bijdrage afhankelijk van je financiële overvloed) All Inclusive :
* super kwaliteit gewaxed nylonkoord
* kristal
* koperkraaltjes
* thee en knabbels
* 12uren loving en geduldige en toegewijde begeleiding xxx

Kom je per 2? €120 pp

Inschrijven kan je doen via de website of een mailtje naar hello@dharmacrame.com.

Event op Facebook: klik hier

Ik kijk er naar uit om samen met jullie uit de knoop te geraken!!

Big Love

Kristina