Co-houser gezocht voor huis in woongroep

We zijn op zoek naar iemand die huis wil delen in woongroep De Weegbree. Bij vragen of interesse, mail of bel Marleen: mardanneke@hotmail.com – 0499/29.13.53.

 

Beschrijving van woning: 

Delen van grote gezinswoning met 1 andere persoon: living, keuken, eetruimte, hal met WC, berging op gelijkvloers, eigen slaapkamer, gedeelde badkamer en WC, 2 kleine open kamers op 1ste verdieping, grote gedeelde tuin, groepsruimtes, inclusief voorzieningen.

Periode: begin september 2016 tot eind juni 2017

Profiel: We zoeken een persoon, liefst vrouw (co-houser bij vrouw van 57) die voor een jaar in de woongroep wil komen wonen. Bruno, Lies en kids – zijn vanaf de zomer voor een jaar naar Spanje (voor het bouwen van leemhuizen in een startende eco-village, www.abrazohouse.org).

Huurprijs: 400 euro per maand (inclusief voorzieningen)

Er wordt tevens een engagement in de gemeenschap verwacht (verschillende mogelijkheden naargelang interesses). Visie, structuur, foto’s, projecten van de woongroep kan je terugvinden op www.deweegbree.be. Ideaal om het leven in woongroep te ervaren, het samen zelfvoorzienend zijn en een activiteitencentrum te runnen.

Regio: Antwerpen

Hoogstraat 64

2861 Onze-lieve-vrouw-waver

Website: www.deweegbree.be

CONTACT: mardanneke@hotmail.com – Marleen: 0499/29.13.53