f0bd6bea-a2b1-4cb4-ab5f-b004f700fa40

“You do not have to be good.
You do not have to walk on your knees
For a hundred miles through the desert, repenting.
You only have to let the soft animal of your body
love what it loves.”
(Mary Oliver)

▬▬▬▬▬ ★ SPARK * De sensuele vrouw ★ ▬▬▬▬▬

Lieve sister, laten we een pauze nemen en stoppen met vechten of proberen.
Je bent een sensuele vrouw. Het is de essentie van wie je bent.
Ben je bereid dit te aanvaarden en nog dieper te zakken in de kracht van je vrouwelijkheid?
Het is namelijk tijd om te SCHITTEREN!

Tijdens deze SPARK sessies, neem ik je mee op een heilige tocht * diep in de roots van de essentie van je sensuele vrouw * via woorden en mythen, muziek en vibraties, adem, dans en beweging, gronding en stilte. Terugkerend. Verzachtend. Aanwezig. Huilend, ervarend, lachend, vibrerend, zingend, dansend en vierend. Wervelend vanuit onze baarmoeders tot in elke cel van onze aarde. We komen samen in een prachtige, natuurlijke en rituele setting, creëren een gedragen en veilige ruimte – en delen onze creaties in verbinding met andere vrouwen.

Je kan elke sessie los van elkaar volgen, of meedoen met de hele reis. Elke sessie verdiepen we ons in een aspect van de sensuele vrouw. Ik geef je mijn volle aanwezigheid opdat je helemaal jeZelf kan ZIJN. Een diepe en gewortelde JA aan jezelf en je eigen noden. Zodat we krachtiger en helderder kunnen communiceren met de wereld in en rond ons. En zodat we kunnen delen waarvoor we op aarde zijn gekomen. Hier. En nu.

“We have come to be danced. Not the pretty dance.
But the claw our way back into the belly of the sacred, sensual animal dance.” (Jewel Mathieson)

▬▬▬▬▬ ★ Praktisch ★ ▬▬▬▬▬

★ Locatie: De Weegbree, Hoogstraat 64, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver (nabij Mechelen)

★ Data: tba

★ Bijdrage: 15 euro

★ Mee te nemen: gemakkelijke en warme kledij (we bewegen ook buiten in de tuin, dus ook regenkledij), water, iets lekkers om nadien te delen, instrumenten, dekentje, kostbaar om op het altaar te leggen, thee en koekjes zijn voorzien

★ Extra: Als je met de auto komt, kan je in het event carpooling aanbieden. SPARK kan in twee talen gegeven worden (Nederlands/Engels), afhankelijk van de noden in de groep.

★ Bij vragen en aanmelding: contact@carolinesjegers.com of +32 486950306.

▬▬▬▬▬ ★ Over Caroline S’Jegers ★ ▬▬▬▬▬

Caroline S’Jegers is al jaren onderneemster en organisatrice binnen de ‘Conscious Clubbing’ scene in binnen- en buitenland. Ze is de co-creator, DJ en dansdocente bij Ecstatic Dance België (via Universa vzw) en reist de wereld rond om haar creatieve stroming via muziek en dans te delen met anderen. Daarnaast heeft Caroline een eigen praktijk als Creatieve Coach – waarin ze anderen stimuleert op hun eigen unieke, creatieve weg.

Haar levensmissie: “Let’s journey and be moved!”

Website: www.carolinesjegers.com
Muziek: www.mixcloud.com/carolinesjegers