Zaterdag 5 maart en zondag 6 maart 2016

Workshop level 1


Wat als niet je tegenhield om voluit te leven?


Birth into Being is voor mensen die een geboortetrauma of belemmerende emoties en gedragspatronen ontstaan in hun eerste levensjaren willen transformeren om zo het pad vrij te maken om authentieker en liefdevoller in het leven te staan.

profile pic BIB 1

Mijn naam is Sophie Dierickx en tijdens een Birth into Being begeleid ik mensen die klaar zijn om de obstakels op hun pad weg te ruimen zodat ze hun hart kunnen volgen en hun dromen waar kunnen maken. Vaak is dat wat je tegenhoudt een overtuiging die ontstaan is in je eerste kinderjaren.

Birth into Being is een methode die via lichaamswerk deze overtuigingen neutraliseert en gevoelservaringen herschrijft zodat je meer in je kracht komt te staan. Tijdens level 1 ligt de focus op je conceptie, geboorte en de dynamiek tussen en met je biologische ouders.

Ik ben gegrond, open, vrolijk, kalm en energiek. Als facilitator heb ik vooral een ondersteunende functie. Ik inspireer mensen door mijn manier van zijn en doen. Wat belangrijk is voor mij is ruimte voor flexibiliteit en spontaniteit en het creeeren van een veilig gevoel en vertrouwen voor de deelnemers. Ik ben van nature wijs en heb door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan. In mijn werkwijze is er ruimte voor humor en speelsheid.

Investering:
Mijn prijzen zijn opgedeeld in drie schalen dus kies de schaal die het beste bij je past.
175 euro per twee dagen
200 euro per twee dagen
225 euro per twee dagen


Voor meer info (
hyperlink website level 1- > stuur ik nog door)


Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de workshop of vragen hebt, neem dan contact met mij op via
sophie@niyacentre.com of (+32) 486 63 48 23.


Als je nog meer mensen weet die mogelijk geïnteresseerd zijn, aarzel dan niet om deze uitnodiging te delen.