folder pure food

In deze 10 praktijklessen combineren we demonstraties en proefmomenten van eenvoudige ontbijtmogelijkheden, brood, beleg en snacks tot culinaire gerechten en desserten. Je leert met een minimum aan nieuwe bereidingstechnieken de heerlijke intense smaken en voedingswaarde van pure voeding te maximaliseren. Tal van tips, een menuplanning, een receptenpakket én een boodschappenlijst, zetten je op weg om na elke les thuis zelf aan de slag gaan.

10 zaterdagen telkens  van 10u tot 13u.

LUIK 1

12 sep 2015
Les 1: Kennismaking met de basisprincipes voor snelle, eenvoudige en lekkere bereidingen voor
een optimale vitaliteit.

19 sep 2015
Les 2:
Extra energie met groene voeding! Maak kennis met oa wilde –en tuinkruiden en
groene voedingssupplementen bereid in basisrecepten:
sap, smoothie, soep, saus en salade

26 sep 2015
Les 3:
Kiemen, een heel jaar vers en jong groen, boordevol waardevolle voedingsstoffen
binnen handbereik: hoe kiemen en hoe ze verwerken in je dagelijkse menu.

3 okt 2015
Les 4:
Ontbijtalternatieven met zuivel -en sojavrije melk. Proef van oa een glutenvrije gekiemde
muesli met vers gemaakte amandelmelk, een heerlijke vanille pudding en bessenyoghurt

10 okt 2015
Les 5:
Zuivel -en sojavrije yoghurt en kaas. Aan de slag met noten en oa kefir en probiotica
als ferment. Een extra boost voor je immuniteit met zelfgemaakte zuurkool!

 

LUIK 2

7 nov 2015
Les 6:
Broodalternatieven op basis van glutenvrije granen en zaden, lekker belegd

14 nov 2015
Les 7:
Onweerstaanbare zoete taarten zonder schuldgevoel als vieruurtje of als een feestelijke
maaltijd.

28 nov 2015
Les 8:
Sushi en andere heerlijke zeewier bereidingen, boordevol mineralen.

5 dec 2015
Les 9:
Zoete en hartige snacks. Op zoek naar een verkwikkend tussendoortje hartig of zoet?

12 dec 2015
Les 10:
Hartige taarten. Een heerlijk belegde pizza en een groentequiche staan alvast op het
menu.

 

Prijs: 
Per luik van 5 lessen 250 euro.

Een losse les kost 55€. Dit is enkel voor luik 2 mogelijk voor zij die luik 1 hebben gevolgd

Deze prijs bevat: het lesgeld, de ingredienten, de cursus nota’s. Er kan heerlijk geproefd worden.

De ingrediënten  in deze cursus zijn plantaardig, biologisch, volwaardig, vrij van zuivel, soja, gluten en geraffineerde suiker

Bij inschrijving voor 2 luiken: 10% korting  bij aankopen in de pure food shop van LekkerVitaal

 

De leerkracht:

Andrée Vercammen –

Raw Culinary Arts Associate Chef and Instructor (Living Light Culinary Institute, USA),

Gezondheidsopvoeder (Groene Dag, België)

27-day Spiritual Nutrition Mastery Program (USA) & 7-day Juice Fasting (Israël)
(Dr Gabriel Cousins, Tree of Life).

Info: 
andree@lekkervitaal.be
lekkervitaal.be

Inschrijven:
inschrijven@deweegbree.be

Afsluiting inschrijvingen: 1/9/2015