“Feel how the moon holds your chest,
and supports you when you experience
yet another pain in your heart.
We can do it all!”

Welkom aan alle vrouwen voor volle maancirkels onder begeleiding van bewegingsfluisterares Caroline S’Jegers.

We komen samen om op te laden, te vieren, te zijn en te verdiepen vanuit onze vrouwelijke essentie. Het verloop van deze avond gebeurt organisch. Er is mogelijkheid tot dans, embodiment, verhalen, opstellingswerk, natuurbeleving, poëzie, stilte, rituelen en deelronde. Het doel van deze avond is om het volle maanlicht te laten schijnen op onze eigen schoonheid én onze pijnen – en zo een reflectie te zijn voor de kracht en wijsheid van onszelf, elkaar én de aarde.

De maancirkel vindt plaats in de prachtige tempel yurt te permacultuur leefgemeenschap De Weegbree. In de warme, ronde ruimte voelen en voeden we onszelf, in contact met de natuur in en om ons heen. Als het weer het toelaat, maken we buiten een vuur op de ceremonieplek.

Data: donderdagavond 7 mei (welkom vanaf 19u, start 19u30 – einde voorzien om 22u30)

Aan elke volle maanscirkel is los deel te nemen.

Locatie: Tempel yurt, De Weegbree vzw, Hoogstraat 64, 2861 OLV-Waver (parkeren bij Atelier Verstrepen). Info over wegbeschrijving: deweegbree.be/wegbeschrijving.

Meebrengen: gemakkelijke kledij, eventueel een instrument, iets om te schrijven, een voorwerp voor op het altaar. Wij voorzien water, thee en iets lekkers.

Bijdrage: 20-30 euro (sliding scale, betaal volgens eigen mogelijkheden)

Registratie via contact@carolinesjegers.com. We hebben plek voor maximaal 10 vrouwen.