De Weegbree is heel verheugd dat op 15 mei EDRA ons zal laten drijven op een onuitlegbare schoonheid.

Proef van hun muziek laat je zielesnaren strelen:
https://youtu.be/p7I1QL8JlwM

Datum: 15 mei (20u30-22u)
Bijdrage : 10 euro

Bovendien kan je lekker genieten van een hapje en een drankje aan democratische prijzen.

Wegbeschrijving:
https://deweegbree.be/wegbeschrijving/

PARKING:
Opdat landbouwvoertuigen vlot kunnen passeren in ons weggetje, vragen we om niet in dit weggetje te parkeren. Je kan parkeren in de Hoogstraat zelf, langs de kant of bij Atelier Verstrepen, Hoogstraat 40, OLV Waver.

***

Over EDRA:
EDRA , een nieuwe formatie – “poëtische folk” – voor (kleine) zalen en huiskamerconcerten, gezellige festivals, klas-schoolconcerten…

Jarenlang ontmoetten Raphaël De Cock (Griff, Voxtra, Osuna, Halewyn, Zefiro torna/Balsam, ..) en Edwin Vanvinckenroye (Troissoeur, Tribe, …) elkaar voornamelijk naast de podia met de intentie ooit samen te musiceren. Vorig jaar verbonden zij hun stemmen en strijkstokken voor enkele intieme huiskamerconcerten. EDRA is ontstaan in première op het Hide & Seek festival, al meteen uitverkocht!

Edwin is een ongelooflijke improvisator, hij vermengt zijn stem en zijn verschillende violen met inventieve voetpercussie.

Raphaël is gespecialiseerd in de traditionele zangtechnieken in de wereld, hij beheerst zowel het jodelen als keelzingen. Daarnaast bespeelt hij verschillende instrumenten zoals de mondharp, doedelzakken, de shruti box…

Met “poetische folk” brengen zij een improvisatorisch explorerend gebeuren. Kom erbij zitten, liggen en luisteren… en laat je verbeeldingskracht de vrije loop.

Raphaël De Cock : zang, shrutibox, fluiten, gaïta
Edwin Vanvinckenroye : viool, zang